Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Για να συμμορφωθείτε με τη νέα οδηγία για την ιδιωτική ζωή, πρέπει να ζητήσουμε τη συναίνεσή σας για να ορίσετε τα cookies. Μάθετε περισσότερα.
Πρόσθετα τροφίμων και νομοθεσία
49,39 €
54,88 €
Διαθέσιμο σε 1-3 μέρες (προϋπόθεση επάρκειας εκδότη)
SKU
9786182210253
Λεπτομέρειες
Πρόλογος - Εισαγωγή - Συστήματα Παραγωγής και Διάθεσης Τροφίμων - Ταξινόμηση των Τροφίμων με Κριτήριο τον Βαθμό Επεξεργασίας - Ταξινόμηση των Τροφίμων με Κριτήριο τη Διατροφική Σύσταση και Αξία - Συστήματα Διατροφής και Διατροφικά Μοντέλα - Τα Πρόσθετα των Τροφίμων (Ε) - Επισήμανση των Τροφίμων-Διατροφικοί Ισχυρισμοί - Η Θεώρηση των Κινδύνων και οι Πολιτικές Ασφάλειας των Τροφίμων - Νομοθεσία Τροφίμων - Ο Κώδικας Τροφίμων και Ποτών και Αντικειμένων Κοινής Χρήσεως - Βιβλιογραφία - Ευρετήριο
Περισσότερες Πληροφορίες
ISBN | 978-618-221-025-3 |
---|---|
Τόπος έκδοσης | Αθήνα |
Ημερομηνία έκδοσης | 1 Οκτ 2023 |
Σχήμα | 240Χ170Χ0 |
Τύπος εξώφυλλου | Σκληρό εξώφυλλο |
Εικονογραφημένο | Όχι |
Σελίδες | 632 |
Υπότιτλος | Συστήματα τροφίμων-διατροφής. Επισήμανση και ασφάλεια |
Εκδότης | Τζιόλα |
Συγγραφέας | Ευστράτιος Ρ. Κυρανάς |
Αξιολογήσεις
Γράψτε την κριτική σας